You gotta wake up slow

Mä vihaan kiirettä. Herään aina aamuisin vähintään tuntia ennen kun mun pitää lähteä, vaikka valmistautuminen veis vaan puoli tuntia. Kiireestä seuraa aina ahdistusta ja well, kukapa ahdistuksesta tykkäis. Päivä alkaa paljon paremmin jos aamulla on hyvin aikaa valmistautuu päivään. Mulla on tosi harvoin viikonloput vapaita, sillä oon lähes aina töissä. Tänään oli pitkästä aikaa aivan täysin vapaa päivä ja olin niin rättipoikki alkuviikon teatteridiplomihuumasta (josta kerron myöhemmin, kun saan kuvia diplomeista), etten jaksanut juhlia vappuakaan ollenkaan.

Heräsin aamulla vahingossa puoli viideltä, join kupin kahvia ja menin takaisin nukkumaan. Saattaa kuulostaa hassulta, mutta välillä kahvilla on muhun rauhoittava vaikutus, etenkin aamuyöllä. Kun vihdoin iltapäivällä kömmin sängystä, aattelin tehdä rahkapannareita ja vetää kunnollisen aamupalan!

IMG_20150501_160414_Fotor

Hitaista aamuista hyvän kahvin ja aamupalan lisäksi rennon tekee kuitenkin just se oikea soittolista. Klikkaamalla kuvia pääset suoraan Spotifyhin kuuntelemaan näitä hitaiden aamujen lemppareita.

retrowaves

bananapan

banks1

JT

Näihin aamuisiin tunnelmiin, klara vappen till allesammans!

– Hanna

Kuvat: Retro Station FB, we♥it, tumblr.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s