Behind the Scenes – SLL

Tänään olin mukana kuvauksissa SLL:n eli Suomen Lukiolaisten liiton uutta visuaalista ilmettä varten toiminnassa on tullut pyörittyä mukana kolmisen vuotta, mutta tänä keväänä toiminta on jäänyt, koska työt ja taidehommat vei niin paljon aikaa. Kuitenkin ilolla lähen aina messiin aina kun sopiva tilaisuus koittaa!

IMG_3116_Fotor

Aloitettiin kuvaukset Etu-Töölön lukiolla, josta tosin ei ole kuvia. Pääsin testaamaan mun viihdyttämiskykyjä ja jauhamaan itsestäni parinkymmenen minuutin ajan, kun kuvailtiin matskua.

IMG_3123_Fotor

Tältä mä yleensä näytän. Yhdeksän kymmenestä kerrasta kun musta ottaa kuvaa, niin se näyttää tältä. Mut ei se mitään, elämä on hauskempaa ku ei ota itseään niin vakavasti!

IMG_3133_Fotor

Mun OOTD tänään oli kyl melko huikea. Ei varmaan ihan hirveesti selittelyjä vaadi, Vansin popot on lempparit.

IMG_3135_Fotor

Tylyn jälkeen siirryttii kuvaaman Väiskin viereiselle puistoalueelle, jossa päästii kävelemään mäkeä ylös ja alas! Liiton kuvia otti Annikki Valomieli, joka on kuvannut mm. Mondoon, Marimekolle ja Flow Festivalille. Aika huikeessa seurassa siis oltiin. Valmiita kuvia näätte varmaankin about kuukauden päästä, mutta eiköhän nää BTS-kuvat riitä toistaiseksi!

Oli ihan hyvä maanantai, kävin tienaamas vähän rahaaki duunissa! Nyt valmistaudun henkisesti huomiseen 4.30 herätykseen (oh shit kello on jo 12), koska meen tuuraamaan lentokentän Cumulukseen aamuvuoroon. IMG_3111_Fotor

BTS-kuvat otti mun kämppis Oona, thanks for these!

– Hanna

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s