Oodi kulttuurille, Kolinalle ja Koirille

Jos näytät keikan jälkeen samalta kuin saapuessasi, you failed. You definitely failed.

Eilen oltiin Oonan kanssa ekaks Klubiteatterissa (eli Le Bonkissa) Improryhmä Kolinan keikalla, joka on siis about 1,5h kestävä improesitys, eli esitys vedetään täysin hatusta. Näyttelijöinä toimivat Roope ja Karlo ja musiikista vastasi Sampsa. Keikoilla on joka kerta vaihtuva porukka ja joskus yleisökin pääsee mukaan lavalle ottamaan osaa eri tekniikoihin, pääsin ekalla kerralla maailman pirisimmille sokkotreffeille. Aivan huikea puoltoistatuntinen ja 7e hinta ei ollut tästä mitään.

IMG_20150513_212729_Fotor

Impro ja komedia on aivan saatanan vaikeita lajeja, mutta silti jäbät onnistuu samaan sen näyttämään melko helpolta. Puhumattakaan siitä, että lavalla on myös pianisti joka heittää kohtausten taustalle sopivaa musaa ja täydentää improa. MITÄ.

Sitten oikeaan asiaan. Koirilla oli eilen keikka Tulisuudelmassa Vantaalla, jonne sitten pyysin Oonaa messiin, koska Oona ei oo Koiria aiemmin nähnyt. Monet mun frendeistä ja some-seuraajista tietää, että diggaan Koirista aika paljon ja syystä.

kuva1

”Mikset sä kertonut et nää on näin mahtavia?!” oli Oonan kommentti about kahden biisin jälkeen. Suurin osa Koirien biiseistä on covereita biiseistä kuten Talk Dirty 2 Me, Wiggle, Uptown Funk (!!!!), Yeah!, mutta mukaan mahtuu myös pari omaa biisiä ja freestyle-osioita. Huh mikä meininki voikaan bändillä olla kun koko yleisö on aivan pähkinöinä. Homma on pysynyt aitona vaikka pojat onki nyt melko kovassa nosteessa ja heittää läppää niinku tavalliset jäbät. Vaikka kuinka yritän niin en voi ylistää tarpeeksi, vaan Koirat täytyy kokea itse.

RS_Koirat_VikingXPRS_5Pahin post-concert depression pitkään aikaan. Onneks Provinssiin on enää 41 päivää ja mun ekaan kunnon kesälomaan 45!

Huomenna jälkifiilistelyä penkkareista lähestyvien lakkiaisten kunniaks ja juttua siitä, miten penkkarit rakennettiin ja mm. meidän versio Uptown Funkista, niin siistii!

– Hanna

Kuvat Koirien nettisivuilta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s