Hot Damn aka Penkkarit

Vaskiksessa penkkarit on aina normaalia isompi juttu, abishowta ja penkkareita valmistellaan marraskuusta asti. Penkkarit oli mun tähänastisen elämän paras päivä, ilman epäilystä. Monille Wanhat on lukion kohokohta, mutta mulle ne aiheutti vaan stressiä ja turhautumista kun piti kokoajan näyttää hyvältä ja hymyillä ja tanssia ja muistaa ihan liikaa kaikkea. Penkkarit kuitenkin korvasi Wanhoista aiheutuneen harmin aivan totaalisesti.

IMG_0221

Penkkarien teemana oli videopelit ja sarjakuvat, jota vähän sovelsin pukeutumalla Hermione Grangeriksi. Sisäinen Potterheadini kirkui ilosta kun heiluttelin taikasauvaani ja pääsin olemaan oma kontrollifriikki itseni.

IMG_0230

Abishowssa me tehtiin aikamatka sarjakuvien ja videopelien historiaan, kuultiin mm. Mikkihiiri Merihädässä, James Brownin I Feel Good, Blurin Song 2, Aviciin The Days, Shakiran Waka Waka, Mark Ronsonin Uptown Funk ja meidän sanoittama versio Pokemonin teemasta.

IMG_0239 (1)

Oltiin suunniteltu, että aloitetaan biisien treenaaminen heti joululoman jälkeen koulun alkaessa, mutta musikaali ja kuuntelut aiheuttivat vähän ongelmia ja yllätys yllätys, treenit aloitettiin about 2 viikkoa ennen penkkareita. Kaikki biisit kuulosti kuitenkin päällisin puolin hyviltä, yleisö diggas ja kaikki meni melkein mutkattomasti, joten kaikin puolin onnistuneet penkkarit!

IMG_0275

Se, miks aattelin kirjoittaa penkkareista näin muutaman kuukauden jälkeen ei johdu ainoastaan siitä, et mun sydän alkaa pumppaamaan tuplatempoa ainakin puhutaan penkkareista, vaan siitä, että eilen sain käsiini äänitteen meidän Uptown Funkista! Tästä tulee vaan joka kerta niin huikea fiilis ettei mitään rajaa. Sovitus on mun ja Johanna Hämäläisen tekemä.

IMG_0422

Tää versio on hyvin muokkaamaton, joten pahoittelut mahdollisesta kolinasta ja muusta taustahumusta. Pointti kuitenkin tulee oikein loistavasti selville, sillä Vaskis Abit esittävät Uptown Funkin! 

Mukana teossa Kristoffer Malm, Thelma Romu, Marisa Nurminen, Onerva Oja, Johanna Hämäläinen, Samu Ruuskanen, Eeva Kaihola, Santtu Repo, Jussi Riikonen, Veikka Kalavainen, Anniina Lappalainen, Eetu Nousiainen, Matti Suomela, Mika Karhunen, Matias Koivulehto, Pekka Rautio, Ile Ruutu, Matti Hirvi, Jere Hyvönen, Tuomas Hukkanen ja mahdolliset muut jotka oon unohtanut.

IMG_0336

– Hanna

Kuvat on ottanut Veera Maijala, Venla Kinnunen sekä Susanna Pesonen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s