Hanna

On paljon asioita joita tykkään tehä, joille en kuitenkaan tahdo löytää aikaa, kunnes välillä ne fiilikset iskee ja

teen yöllisiä kävelyitä Helsingissä

juon pannullisen mustaa kahvia, koska se on taiteilijamaista (ja maito oli loppu)

luen vihdoin sen yöpöydällä seisseen uuden kirjan jonka saapumista odotin innolla, kunnes se saapui

luen mun lempiblogin (Parlez vous) kaikki 268 postausta läpi

kuuntelen 2000-luvun alun musaa, just sitä suomalaista Indicaa, Tiktakia ja Gimmeliä, unohtamatta kaikkien Step Up-leffojen soundtrackeja, jotka tulee varmaan ikuisesti olemaan mun good groove-musaa

kirjoitan one linereita, joista vois työstämällä saada hyviä runoja tai biisejä, mutta jotka jää tarkoituksella mun biisivihkoon odottamaan sitä kertaa kun mä alan työstämään niitä

leivon sämpylöitä, koska oon tehnyt kaikki edelliset asiat ja ei enää väsytä

yleensä kun nää fiilikset iskee, on yö. Oon yrittänyt huijata itteäni olemaan aamuihminen, kyllä mä aamuista tykkään, jos on oikeasti pakko herätä aamulla johonkin ja sen jälkeen on vapaata, tai herää vahingossa aamunpaisteeseen. Yöt on kuitenkin mun kulta-aikaa, ehkä vähän turhankin usein.

Asioita, joita tekisin mielelläni koko ajan: söisin kakkua, laulaisin, olisin keikalla joka on yhdistelmä kaikista mun lempibiiseistä, olisin roadtripilla jolla on pieniä päämääriä mutta ei suurta tarkoitusta, juttelisin syvällisiä ihmisten tulevaisuudensuunnitelmista ja niiden syvimmistä ajatuksista joita ne pohtii öisin silloin kun mä kirjoitan tällaisia listoja, kirjoittaisin ihan mistä vaan, värittäisin värityskirjoja, suunnittelisin tatuointeja, tekisin listoja.

Asioita, joiden olemassaolon voisin ja haluaisin unohtaa: pimeys, yksinäisyys, epätasa-arvo, epävarmuus, käärmeet, kauhuleffat/leffat joiden tarkoitus on traumatisoita (Serbia-filmi ei koskaan enää), rikkinäiset puhelimennäytöt, parilliset sukat, puhtaat Vansit, paino, yhteiskunnan asettamat normit.

// She liked mysteries so much she wanted to become one //

Lyhyesti: 18v musalukiolainen, joka lilluu kirjoilla lukiossa koska ei osannut käydä kursseja ajoissa, töissä Raxissa, asuu Hakaniemessä ihanan, hölmön, hassun kämppiksensä Oonan kanssa sekä kirjoittelee paljon ja haaveilee isosti.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s